O podjetju

Cvetličarna in vrtnarija Anja je manjše družinsko podjetje s 4 zaposlenimi ob glavni cesti Logatec-Žiri. Natančneje 7 km iz Logatca. Cvetličarna pa ima tudi manjšo poslovalnico v Logatcu - Cvetličarna Anja, Tržaška c. 17. Ukvarjamo se s proizvodnjo balkonskih rastlin, sadik zelenjave, enoletnic, dvoletnic in določen sortiment trajnic.

Poleg proizvodnje le teh se ukvarjamo tudi z urejanjem in zasajevanjem vrtov, gred, parkov, zasaditvijo korit, svetovanjem. V cvetličarni Vam nudimo pester izbor lončnic, rezanega cvetja, darilnega programa, sveč, gnojil, korit, zemlje, semen, …Izdelujemo vse vrste šopkov (poročnih, šopkov za rojstni dan, šopkov iz bonbonov, makaronov …), aranžmajev (suhih, svežih, polsuhih), žalnih ikeban, vencev. Aranžiramo darila za vse priložnosti. Izdelujemo izdelke iz brisač in še mnogo drugih stvari.Ob vsem tem pa v najtežjih trenutkih izgube bližnjega nudimo pogrebne in pokopališke storitve, ter pogrebno opremo.

Strokovno znanje, izkušnje in ljubezen naših zaposlenih so naše prednosti. Zadovoljstvo in nasmeh na obrazu ter ponoven nakup naših strank pa je vodilo našega podjetja. Kot lahko rečemo dober glas seže v deveto vas.

O podjetju
Cvetličarna in vrtnarija Anja je manjše
družinsko podjetje s 4 zaposlenimi ob
glavni cesti Logatec-Žiri. Več...
Storitve
vrtnarske storitve
cvetličarske storitve
pogrebne storitve
Spoznajmo se
Pokličite nas:
Jan Pečkaj +386 40 555 460
Anja Prelaz +386 51 359 440
Obiščite nas:
Petkovec 5, 1373 Rovte
Designed by K2H © 2018 | cvetlicarnaanja.si