Storitve

Ker želimo za Vas storiti največ, Vam v polni meri nudimo vrtnarske, cvetličarske in pogrebne storitve.

Vsaka hiša je lahko lepa , če ima poleg tega še lep vrt. Z vrtnarskimi storitvami za to poskrbimo mi. Vaš vrt bo vedno urejen in kar se da, skrbno zasnovan in zasajen. Da okna nebi samevala, Vam zasadimo vaša korita in ob vsem tem še prijazno svetujemo.

Tako, kot vsak človek, je tudi vsak cvet nekaj posebnega. S cvetličarskimi storitvami lahko pri nas naročite poročne šopke, okrasitev avtomobila, okrasitev cerkve, gostilne, naprsni šopki in podobno.

Ob najrazličnejših dogodkih oz. priložnostih izdelamo različne aranžmaje, šopke ter aranžiramo in zavijemo darila, lončnice. Poleg tega izdelujemo izdelke iz brisač, torte iz klobas in še marsikaj zanimivega se najde.

V najtežjih trenutkih izgube vam izdelamo žalne vence, žalne ikebane, žarne venčke, žalne šopke, sveče ter pogrebne in pokopališke storitve.

Vse naše izdelke tudi brezplačno dostavimo na željen naslov. V območju Logatca (ostali kraji po dogovoru) v okviru pogrebnih storitev urejamo in nudimo žarne in klasične pokope, ureditev dokumentacije, prevoz in ureditev pokojnika, poslovitev pred upepelitvijo, upepelitev, izkop in pokop, dekoracijo groba, cvetje in sveče, pogrebno moštvo, pripravo mrliškega odra, organizacijo pogrebnih svečanosti in pogrebno opremo (krste, žare, žalne knjige, obeležja).

O podjetju
Cvetličarna in vrtnarija Anja je manjše
družinsko podjetje s 4 zaposlenimi ob
glavni cesti Logatec-Žiri. Več...
Storitve
vrtnarske storitve
cvetličarske storitve
pogrebne storitve
Spoznajmo se
Pokličite nas:
Jan Pečkaj +386 40 555 460
Anja Prelaz +386 51 359 440
Obiščite nas:
Petkovec 5, 1373 Rovte
Designed by K2H © 2018 | cvetlicarnaanja.si